Agenda en evenementen

Agenda En Evenementen

Bekijk hieronder welke komende evenementen erbij het Wapen van Langweer
op de agenda staan.

Bekijk hieronder welke komende evenementen erbij het Wapen van Langweer op de agenda staan.

Agenda

  • 06 feb – Eten wat de pot schaft

  • 18 feb – Loai Snein met Adri de Boer

  • 20 feb – Eten wat de pot schaft

  • 5 mar – Eten wat de pot schaft

  • 17 mar – Loai Snein met Bruno Rummler

  • 19 mar – Eten wat de pot schaft

Meer informatie

Berend Riemersma

Berend Riemersma is 29 jaar en komt uit het Friese Jirnsum. Naast zijn muzikale activiteiten is hij werkzaam in de buitenschoolse opvang.

In 2009 begon het muzikale verhaal voor Berend. Met een stel vrienden speelde hij in de coverband ‘’No Matter’’. Nadat de band in 2014 uitelkaar viel is hij solo verder gegaan. In 2018 heeft hij meegedaan het Fries Songfestival waar hij samen met Alwin Biegel de tweede plaats veroverde.

Berend Riemersma

Adri de Boer

Al meer dan een halve eeuw maakt Adri de Boer (Surhuisterveen 1956 ) deel uit van het noordelijke muzieklandschap. De afgelopen 37 jaar doet hij dat als Friestalig troubadour. In zijn muzikale carrière won De Boer drie maal het Friestalig Songfestival ‘Liet’. Daardoor vertegenwoordigde hij Friesland op het internationale minderhedensongfestival ‘Liet International’ in het Engelse Beverly en in het Deense Tønder.

Zijn uitgebreide Friestalige repertoire, opgebouwd in 37 jaar, wisselt hij af met vertaalde wereldhits van o.a. James Taylor, Carol King, Paul McCartney, Lou Reed , The Judds en vele andere.

In zijn nieuwe tour met liedjes van Stef Bos in het Fries doet de Liphúster troubadour

theaters, dorpshuizen, kerken, verzorgingshuizen, feesten, restaurants, muziekcafe’s straten/festivals en evenementen aan.

Tijdens zijn optreden op ‘Loai snein’ in het Wapen van Langweer zal Adri onder andere ook een aantal liedjes uit dit nieuwste programma ‘ De Boer sjongt Bos ten gehore brengen.

Adri de Boer

Bruno Rummler

Tijdens zijn vele optredens als singer/songwriter en entertainer speelt Bruno, ook bekend als Troubadour Bruno, eigen werk en covers. Met zijn uitgebreide repertoire kan hij als ‘human jukebox’ vele verzoeknummers ten gehore brengen en weet allrounder Bruno desgewenst in te spelen op actuele situaties: energiek en vol passie! Door de jaren heen heeft Bruno een rijke ervaring opgebouwd. Nadat hij in 2013 aan Liet mee deed met zijn nummer ‘Myn Dream‘, werd hij de winnaar van Liet 2014 met zijn liedje ‘Beppe’. Met zijn band De MANN’ (toen nog onder de naam Stonecrobs) heeft hij wederom in mei 2018 Liet gewonnen met hun liedje ‘Yn Frijheid Kinsto Libje‘. Daarnaast kennen we hem onder andere ook van zijn Friestalige nummer ‘Simmer Yn Fryslân‘, het duet ‘Sulveren Snie‘ en het lied ‘Heechspanning‘ van zijn band Days to Imagine die allemaal regelmatig op Omrop Fryslân te horen zijn. Bruno’s optredens zijn zeer divers: van het schrijven en zingen van liedjes tijdens de ‘Fjoerkoertoer‘ in 2023, zelfgeschreven liedjes voor de Lintjesregen van de Koninklijke Onderscheidingen op Koningsdag, samen met burgemeester Jannewietske de Vries van Gemeente Súdwest-Fryslân (2021 & 2022), tot optredens op een gitaarboot (o.a. tijdens gondelvaarten in Oldeboarn), van een optreden op een privé-jacht tot optredens voor bewoners van diverse instellingen, uitvoeren van workshops voor vele doelgroepen, muzikale omlijsting van uw studiedagen en nog veel meer. Hij zette hij zich eerder al veel in voor mensen die een hart onder de riem konden gebruiken elke eerste vrijdag van de maand samen met Simon Vuijk onder de naam ‘Karavaan van de Vriendschap’. Recent was hij nog te beluisteren tijdens ‘T GALA 2023 fan SNEEK in THEATER SNEEK. Uiteraard behoren feesten en partijen ook tot mogelijkheden waar Bruno voor geboekt kan worden!

Bruno Rummler